Voor Wie

VOEL JE WELKOM!
Want dat ben je. Jong of oud, alleenstaand of samen met je partner. Ik ondersteun iedereen die moeilijkheden in het leven ervaart. Uiteenlopende moeilijkheden. Heb je het gevoel dat je niet gehoord of gezien wordt? Twijfel je aan de dingen die je eerder gezegd of gedaan hebt? Ben je meer aan het ‘overleven’ dan aan het leven en is ‘staande blijven’ momenteel het hoogst haalbare voor jou?
Dan kan het je helpen om daar met een persoonlijke en betrokken therapeut over te praten. Over hoe je weer jezelf kunt zijn. Hoe je weer verbonden kunt zijn met jezelf, je partner, ouders, kinderen of anderen. Hoe je mag en durft te zijn wie je écht bent. En ook om je grenzen te leren kennen, accepteren en respecteren.
Hieronder vind je een lijst van veelvoorkomende klachten, maar het kan zijn dat jij ergens anders mee zit. Neem dan vrijblijvend contact op, dan bekijken we samen of ik jou kan helpen.
-Identiteitsgebonden vragen
-Blokkeren bij bepaalde gebeurtenissen
-Gevoelens van zinloosheid en leegte
-Gevoelens van eenzaamheid en depressie
-Moeite om een relatie aan te gaan of te onderhouden
-Problemen met (wederzijdse) ouders in de relatie
-Gevoelens van onvrijheid in de partnerrelatie
-Moeite met grenzen binnen de relatie
-Opvoedingsproblematiek
-Echtscheidingsproblematiek
-Samengestelde gezinsproblematiek
-Rouw- en verliesverwerking
-Omgaan met ziekte of handicap in het leven of in het gezin
-Hoogsensitiviteit (ook bij kinderen)

CONTEXTUELE THERAPIE VOOR EEN BETERE KWALITEIT VAN LEVEN
Ik help je inzicht te krijgen in jouw eigen gedrag. En ik reik je handvatten om een andere, meer passende manier van aanpak te gebruiken. Op deze manier leer je wie je bent, dat je mag zijn wie je bent en hoe je dichter bij jezelf kunt blijven. Dat leidt tot een betere kwaliteit van leven en meer zelfvertrouwen; je komt als het ware thuis bij jezelf.
Maar bij contextuele therapie kijken we verder. Verder dan jouzelf en verder dan het heden. Want elke beslissing die je maakt, heeft invloed op de belangrijke personen in jouw context. Ik leer je daarom ook over het gedrag van de mensen om jou heen en laat je inzien dat niet alles wat zij doen of zeggen, persoonlijk aan jou gericht is. Contextuele therapie gaat over het belang van familierelaties en het integreren van rechtvaardigheid en verantwoordelijkheid in relaties. Deze therapie heeft daardoor ook een positieve uitwerking op jouw relaties met onder andere je geliefde, familie, vrienden en collega’s.
BEN JIJ BEREID OM AAN JEZELF TE WERKEN?
Als je zelf niet kunt achterhalen waar jouw probleem vandaan komt, de reguliere zorg je niet verder kan helpen en je niet meer weet bij wie je kunt aankloppen voor hulp: bel mij. Dan bekijken we vrijblijvend of ik jou die hulp wél kan bieden. Samen staan we sterk!
Je mag van mij verwachten dat ik zorgvuldig op jou afstem. Het is jouw leven en jouw proces. Wat ik van jou vraag is bereidheid om aan jezelf te werken. Ik heb veel te bieden en kan je van alles aanreiken, alleen moet je er uiteindelijk zelf mee aan de slag. Durf je het aan?
LATEN WE TELEFONISCH KENNISMAKEN