Over Evelyn

AANGENAAM KENNIS TE MAKEN: EVELYN VAN DER VLIES
Mijn naam Evelyn van der Vlies. Naast therapeut ben ik ook dochter, echtgenote, moeder van 4 kinderen en schoonkinderen en trotse oma van maar liefst 12 kleinkinderen.
Ik vind het geweldig om te zien dat er een enorme kracht in mensen schuilt. Om te zien dat zij, ondanks de moeite(n) die ze ervaren, er toch voor kiezen om verder te komen. Mensen die het aandurven om kwetsbaar te zijn. Mensen die vallen, ervan willen leren en weer opstaan, omdat ze verder willen komen. Mensen die de moed hebben om de worsteling aan te gaan om zichzelf te bevrijden van hun belemmeringen.
OPLEIDINGEN, ERVARINGEN ÉN COMPASSIE
Zelf heb ik veel van het leven geleerd. Mijn gezin van herkomst, partner en kinderen hebben mij ook veel over het leven geleerd. Daarnaast heb ik jarenlang in de zorg gewerkt, tot ik burn-out raakte en zelf bij contextuele hulpverlening terechtkwam. Daar heb ik geleerd dat het leven zo verschrikkelijk de moeite waard is. Ik heb geleerd om te vallen, ervan te leren en weer op te staan. En wat een bevrijding het is om me er niet langer door te laten beïnvloeden. Dat was een heel proces!
Om anderen te kunnen helpen bij een soortgelijk proces, heb ik meerdere opleidingen gevolgd. De Contextuele Opleiding voor pastoraal werk bij stichting Koinonia, de PHBO Basis Contextuele Hulpverlening en de PHBO Specialisatie Contextuele Hulpverlening bij het Instituut Contextuele Benadering te Ede. In combinatie met mijn compassie en ervaring op het gebied van complexe situaties zet ik mijn kennis (met liefde) in, om mensen te helpen ontdekken hoe ze van betekenis zijn in hun leven. Als ik zie hoe ze daardoor groeien, word ik daar heel gelukkig van!
VOEL JE WELKOM
Oordelen doe ik niet, iedereen is welkom. Want ik gun het iedereen om zelfstandig in het leven te staan en van daaruit mooie relaties en verbindingen aan te gaan met anderen. Jong of oud, alleenstaand of samen met een partner, ongeacht levensovertuiging of levensvisie. Ik respecteer je en behandel je met waardering voor jouw eigen normen en waarden. Ik respecteer ook jouw privacy en alle gesprekken die wij voeren zijn vertrouwelijk. Mijn professionaliteit als therapeut bewaak door studie , supervisie en leertherapie.
IK LEER JE GRAAG KENNEN. NEEM GERUST VRIJBLIJVEND CONTACT OP.